Muzikaal bedrijfsfeest op de Veluwe ‘ Tjoen van Toen’
De Tjoen van Toen is een hilarisch avondprogramma waarbij u in teams de muzikale strijd aangaan met je collega’s. Uw kennis – in de breedste zin van het woord – wordt getest. Hollandse hits, 70’s en 80’s discoklassiekers, filmhits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten. De opdrachten variëren van het ontcijferen van vertaalde songteksten tot het raden van muziekfragmenten, maar ook wanneer de muziek stopt (zo goed mogelijk) verder zingen….

Swingend programma
Na de eerste ronde is het tijd voor het voorgerecht. Aansluitend is het tijd voor de tweede ronde van jullie spelprogramma Tjoen van Toen. Waarna u geniet van een smakelijk hoofdgerecht.

Na het hoofdgerecht wordt het tijd voor de derde en beslissende ronde. Welk team heeft zijn muziekkennis optimaal benut en gaat er met de prijs vandoor? U geniet na deze ronde van een welverdiend en smakelijk dessert. Na het dessert wordt het winnende team op passende wijze in het zonnetje gezet!

En dan kunnen de voetjes van de vloer… de DJ draait de rest van de avond de lekkerste hits, en zorgt ervoor dat de dansvloer na afloop van het diner volop benut wordt!

Dit swingende feestarrangement is inclusief:

    • Avondvullend programma Tjoen van Toen
    • Showmasters
    • Professionele DJ met licht & geluid, organisatie & regie
    • 3-gangen diner
    • Onbeperkt Hollands drankenassortiment voor 4,5 uur

Geen zin meer om naar huis te gaan?
Wilt u na dit feest blijven overnachten? Ook dit is geen enkel probleem Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem beschikt over 5 eenpersoons hotelkamers, 77 tweepersoons hotelkamers, 20 deluxe kamers, 5 familiekamers en 12 Superior rooms. Alle kamers hebben een rustige ligging en zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, minibar, televisie, telefoon. Bij onze receptie kunt u vragen naar een kluisje.

Neemt u voor prijzen of informatie contact met ons op. Wij maken graag een passend voorstel voor u.

Meer informatie over dit arrangement?
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Datum
Aantal personen:
Opmerkingen
 

Reviews

“Wij zijn heel tevreden over hoe alles organisatorisch goed verlopen is.”

Krista Verstege

“Ik kan je zeggen dat we zeer, zeer tevreden zijn over het verloop van ons symposium.”

Mevr. L.D.Project "beveiligen"

“Zeer tevreden over de uitstraling van het hotel, klopte bij de auto en het eten viel ook goed in de smaak.”

Daphne KramerAssistent Dealer Trainingen - Citroën Nederland B.V.